Categories
Nyheter

Att våga – Luft under vingarna

eller rättare sagt…Luft under armarna…

Att få chans att testa på det man i bland tror är omöjligt är för många en fantastisk känsla, och tack vare assistansen kan idag vissa få just göra detta…att prova på det man inte trodde var möjligt att prova på.

För ett tag sedan provad just jag detta…något jag inte trodde var möjigt. Att testa på Body Flight. På vinst och förlust bokade jag en tid till mig själv när jag en vän hade bokat tid till våra barn.

Min dotter försökte peppa mig och utmana mig och jag var osäker ända fram tills det var dags.

Jag berättade för personalen på Body Flight Stockholm om mitt funktionshinder och de svårigheter jag har samt de farhågor jag hade för att testa på just denna aktivitet. Personalen var enormt snälla, kom med förslag på hur vi iallafall kunde testa om jag skulle klara av att flyga i vind tunneln som Body Flight handlar om.

Jag ångrar ingen ting att testa och våga…om man vågar och har förutsättningarna så kan jag varmt rekommendera att testa på Body Flight iallafall en gång. Trots att min kropp efteråt var helt slutkörd och det enda jag ville efter aktiviteten var att få gå och vila i en skön säng så var det värt vart enda sekund. //Anna på Familjeassistans.

Fick mycket bra hjälp av personalen på Body Flight att prova ut dräkt och hjälm.
Redo för testflygning