Categories
Nyheter

Välkommen

Anna heter jag och jag har fått den fantastiska möjligheten att vara Verksamhetsledare inom Familjeassistans.  

Min tanke är att här på hemsidan skriva lite bloggg inlägg för att uppdatera både med lite kuligheter och nyttigheter, enligt mig!

Idag blir en liten kort presentation av mig själv. Jag har nyss fyllt 50 år (nja, det var i vintras…) och tycker livet är härligt. Efter en separation bor jag bor ihop med min dotter som ni i sommar blir 12 år strax utanför Göteborg längns vår fina västkust.  

Vi bor i en för oss handikappanpassad bostad så att vi kan ta oss fram med våra rullstolar både inne i hemmet och ute i vår härliga trädgård  

Både jag och min dotter Wilma använder oss av rullstolar för ta oss fram. Jag kallar mig själv ”heltidsrullist” då jag ständigt måste använda mig av rullstolen för att ta mig fram, och Wilma för ”deltidsrullist” då hon använder rullstolen för att klara av att gå för henne lite längre sträckor. Vi har båda ett medfött rörelsehinder och vi har båda behov utav LSS insatser.  

Själv har jag behovet utav personlig assistans och har haft under alla de år som Wilma funnits, så hon har vuxit in i livet med att vara tvungen att leva med assistenter omkring sig. Det har inte alltid varit lätt som en plätt med få ihop hela livet när man har assistans och mer om det hade jag tänkt skriva om i denna blogg. Jag hoppas du har lust att läsa och följa mina små inlägg som kommer att komma med jämna mellanrum.  

Önskar en härlig dag 

Tjopp tjohej,

Anna